Creare logo

Crearea unui logo este mai important decat locatia biroului sau detaliile care pot fi schimbate cu trecerea timpului, el reprezinta stabilitatea si are o importanta majora pentru imaginea companiei. Adresa biroului se poate schimba, muta in alta cladire, pot fi adaugate activitati noi, insa logo va ramane pentru clienti un simbol a companiei.

Este confortabil de a utiliza logo-ul in scopuri de publicitate, corporatiile mari il utilizeaza ca un fel de garantie al calitatii si a reputatiei stabile, clientii au mai multa incredere in produsele cu semn distinctiv, care sau recomandat deja pe piata decat la brandurile necunoscute.

Logo – ul poate intruchipa activitatea sau aspiratiile companiei, sa fie format din numele ei – decorat cu caractere stilizate, sau format din primele litere ale denumirii, sau din alte detalii care se vor asocia la client cu compania dumneavoastra si si il vor ajuta la memorarea mai buna a produselor.

Misiunea logo-ului este in primul rand de a face legatura directa cu clientul pentru ca el ulterior sa recunoasca produsele oferite de companie.

Logo-ul poate fi activ utilizat in scopuri publicitare, si memorindu-l clientul il va asocia cu produsele companiei dumneavoastra. Crearea unui logo trebuie sa puna accentul pe misiunea companiei: identitatea ei, caracteristicile si informatia despre produs.

Un logo creat corect va purta un mesaj de calitate, operativitate si de atentie, iar clientul la rindul sau va asocia aceste calitati cu compania dumneavoastra.

Creare logo este lucrul atent a designerului, bazat pe dorintele clientului.

Creare logo netcontrast

CREARE LOGO

Logo-ul companiei reprezinta cel mai important element in crearea identitatii unei firme. Asadar, un logo bine lucrat atrage atentia clientilor.

GOLDNU se plateste in avans . Plata se face dupa ce s-a ajuns la o varianta finala de logo299 RON

5 concepte initiale

4 runde de revizii

grafica vectoriala

primele concepte in 48 ore

design carte de vizita

Comanda acum

PLATINUMNU se plateste in avans . Plata se face dupa ce s-a ajuns la o varianta finala de logo499 RON

5 concepte initiale

4 runde de revizii

grafica vectoriala

primele concepte in 48 ore

design carte de vizita

Comanda acum

*Preturile includ TVA.