De ce înscriere în directoare web ?

De ce înscriere în directoare web ?

Procesul de înscriere în directoare este unul din principalii pași în ceea ce privește promovarea online. Serviciul de inscriere în directoare web, executat manual, ajuta la creșterea site-ului dumneavoastră în “ochii” motoarelor de căutare.

Cu cat ocupați o poziție mai fruntașa în motoarele de căutare, cu atât site-ul dumneavoastră o sa aibă mai multe vizite. Imaginați-vă ca nimeni nu o sa caute ceva pe pagina a-2-a sau a-3-a într-un motor de căutare, dacă găsește ceea ce dorește pe prima pagina.

Motoarele de căutare se bazează pe numărul de link-uri care vin spre site-ul dumneavoastră si pe densitatea cuvintelor cheie de pe pagina dumneavoastră, pentru a putea efectua o clasificare corecta a site-urilor, aceste link-uri pot fi obținute prin procesul de inscriere directoare.

Înscrierea site-urilor în directoare web, deși nu aduce avantaje extraordinare, a ajuns prima pe lista de sarcini a fiecărui webmaster atunci când lansează un site nou.

În ultimii ani algoritmele motoarelor de căutare au trecut prin diferite schimbări majore. In ciuda acestor schimbări, importanta directoarelor web in optimizare a rămas nezdruncinata. In prezent înscrierea in directoare se clasează printre cele mai eficiente și ieftine tehnici de construit linkuri.

O inscriere în directoare neglijenta, defectuoasa se soldează de cele mai multe ori cu niciun fel de efect, în unele cazuri poate chiar genera penalizări si pierderi de autoritate. Pe de alta parte o inscriere efectuata atent, cu grija si profesionalism poate genera urcări substanțiale în autoritate și pe cuvintele cheie targetate de pagina dvs.

Suntem aici pentru a va ajuta, sa atingeți maximul de eficienta ale înscrierii în directoare! In slujba dvs. se afla bagajul nostru de cunoștințe SEO, consolidat in mai bine de 5 ani de experienta in web-ul romanesc si international.

Solicita oferta personalizata !

Share this post